Ga naar content

Wil jij online dagopeningen verzorgen?

Het idee van 'video-dagopening' is ontstaan door een vraag van Basisschool met de Bijbel 'De Akker', onderdeel van CNS Putten. Ze vroegen: "Wil jij, in de tijd dat onze leerlingen thuis zitten, een online dagopening verzorgen, zodat onze basisschool leerlingen de dag toch gezamenlijk starten met een moment waarin de Bijbel opengaat." Dit wilde ik wel.

Inmiddels is dit veel groter geworden. Iedereen kan meekijken. We gaan in ieder geval samen op weg naar Pasen. Op elke werkdag start ik de dag met een korte video. Dit doe ik aan de hand van een stuk uit de Bijbel, ontwikkelingen uit het dagelijks leven en zaken die kinderen bezig houden.

Daarnaast wil ik met dit initiatief bijdragen aan Compassion. Bij deze stichting ligt mijn hart. Onlangs mocht ik zelf ervaren welk prachtig werk zij verrichten in Peru. Ik zal er in mijn dagopeningen ook aandacht aan besteden. De Andreaskerk Putten, waar ik mijn dagelijks werk uitvoer, krijgt ook een deel om het werk in onze gemeente Putten te kunnen blijven uitvoeren. Als laatste wil ik bijdragen aan het goede werk dat muzikanten zoals Marcel en Lydia Zimmer doen. Help jij mee? Lees hieronder meer over deze doelen.

Dagopening.nl wordt mede mogelijk gemaakt door:

klik op het logo om naar de site te gaan

De Andreaskerk Putten heeft de Kerkelijk werker beschikbaar gemaakt voor de dagopeningen.
Heeft een financiële bijdrage geleverd en ons heel snel geholpen met een bankrekening!
Nam het initiatief Erik te vragen voor de dagopeningen. Ondersteunt ook financieel.
Heeft de website ontwikkeld en draagt zorg voor het onderhoud.