Ga naar content

Van kinderen, voor kinderen

Voorlopig niet naar school. Even niet afspreken met je vriendjes of vriendinnetjes. Misschien verveel je je wel. Gelukkig kunnen wij nog chatten, bellen of FaceTimen, videogames spelen en krijgen we huiswerk van de juf of meester via Google Classroom of Schoolboard. In veel landen zijn deze voorzieningen niet.

Bijvoorbeeld in Peru. Ik heb gezien dat deze kinderen leven op een plek waar anderhalve meter afstand houden heel moeilijk is. EEn deur dichtdoen kan niet, als je geen deur hebt. Een plek waar familieleden niet anders kunnen dan de straat op gaan, om te werken. Omdat er anders helemaal niets te eten is en de huur niet kan worden betaald. Wij willen hen steunen, via Compassion. Help jij mee? Je leest op deze pagina's meer en je kunt helpen door een bijdrage te doen.

Compassion

In alle landen waar Compassion werkt zijn inmiddels mensen positief getest op Corona besmetting, maar nog nergens zoveel als in Europa, Amerika of China. Gelukkig maar. Hoe het verder gaat verlopen is in deze landen natuurlijk ook heel onzeker en uiterst kwetsbaar. Want als het in deze landen echt uitbreekt, dan zijn de gevolgen niet te overzien.

Andreaskerk Putten

We dragen een deel van de inkomsten van de donaties af aan de Andreaskerk. Om het werk van Erik te kunnen blijven faciliteren en financieren, maar ook om bij te kunnen dragen aan andere initiatieven die de Andreaskerk Putten van harte ondersteunt.

Dagopening.nl wordt mede mogelijk gemaakt door:

klik op het logo om naar de site te gaan

De Andreaskerk Putten heeft de Kerkelijk werker beschikbaar gemaakt voor de dagopeningen.
Heeft een financiële bijdrage geleverd en ons heel snel geholpen met een bankrekening!
Nam het initiatief Erik te vragen voor de dagopeningen. Ondersteunt ook financieel.
Heeft de website ontwikkeld en draagt zorg voor het onderhoud.