Ga naar content

Een paar keer in de week zingen een aantal zangers een lied tijdens de dagopening. De zangers die meedoen staan hieronder.

Marcel & Lydia Zimmer

Hoi, wij zijn Marcel en Lydia. We zijn getrouwd en hebben drie volwassen kinderen. We schrijven al jaren liedjes voor kinderen en voor volwassenen en geven regelmatig concerten in kerken en op scholen. Het is mooi om de boodschap van Gods liefde en trouw uit te mogen dragen in onze liederen en tijdens onze concerten in het land. 

We vinden het tof om af en toe met één van onze liedjes mee te mogen werken aan de Dagopening.nl Het is goed en belangrijk om zo samen met elkaar de dag met God te beginnen. 

Reni & Elisa Krijgsman

Hoi, wij zijn Reni en Elisa en wij vinden het zo tof om bij te dragen aan dagopening.nl. Wij kennen Erik die dit initiatief heeft opgestart. Wij vinden het zo'n tof idee om elke dag verhalen te horen over God. Over hoe Hij betrokken wil zijn in ons leven. Dat jij en ik daardoor worden aangemoedigd om altijd op God te blijven vertrouwen, om altijd te blijven praten met God. Hij hoort jou, Hij hoort ons allemaal en Hij is altijd om ons heen.
Wij zullen af en toe wat liedjes zingen, om jou moed en kracht toe te zingen. We hopen dat je dit ook zult voelen en beleven.

Dagopening.nl wordt mede mogelijk gemaakt door:

klik op het logo om naar de site te gaan

De Andreaskerk Putten heeft de Kerkelijk werker beschikbaar gemaakt voor de dagopeningen.
Heeft een financiële bijdrage geleverd en ons heel snel geholpen met een bankrekening!
Nam het initiatief Erik te vragen voor de dagopeningen. Ondersteunt ook financieel.
Heeft de website ontwikkeld en draagt zorg voor het onderhoud.