Ga naar content

Het fantastische team van Dagopening.nl

De dagopeningen maken we samen. Met dit mooie team zorgen we voor de dagelijkse dagopeningen.

Het team achter dagopening.nl

Erik Posthouwer

Bestuurslid Dagopening.nl (voorzitter) en Kerkelijk werker
De initiatiefnemer. Spreekt dagelijks de dagopening in. Is in zijn dagelijkse leven Kerkelijk werker bij de Andreaskerk Putten.

Maurits Schraven

Bestuurslid Dagopening.nl (Secretaris) en Communicatie
In het dagelijks leven communicatieadviseur en projectmanager bij OrangeTalent. Daarnaast Ouderling Communicatie bij de Andreaskerk Putten.  

Jan Munnikhuis

Bestuurslid Dagopening.nl (Penningmeester)
In het dagelijks leven gepensioneerd en actief als bestuurder in verschillende organisaties. Onder andere als Kerkrentmeester bij de Andreaskerk Putten

Erik Ouwersloot

Websitebeheer
Piloot en ICT-professional. Lid van de Andreaskerk Putten en daar actief in het webbeheer team. Houdt de site bij.

Marco Beukema

Verzorgt de dagelijkse mailing
Marco is vader van 4 kinderen en verzorgt voor de Andreaskerk Putten de weekbrief. 

Justin de Bruin

Video editting
Ik ben een 17-jarige student met een voorliefde voor creativiteit. Ik edit al vaker video's en daarom voel ik me vereerd de dagopeningen te mogen editten!

Robert van Beek

Video editting
In het dagelijks leven studeer ik social work. Ik vind het erg leuk om foto's en video's te bewerken. Ik vind het daarom erg leuk om de dagopeningen te editen!

Nienke Beukema

Social Media
Nienke beheert het Instagram-account

Sarah Posthouwer

Wedstrijden & vormgeving
Verwerkt alle inzendingen van de wedstrijden, kijkt ze na en levert de juiste inzendingen aan zodat prijswinnaars getrokken kunnen worden. Ook helpt ze mee in de vormgeving.

Anouk van Emous

Quizmaker
Ik ben (kleuter)juf op de Pelikaan. Daarnaast ben ik lid van de Andreaskerk en één van de vele leid(st)ers van de kinderkerk. Voor dagopening.nl werk ik mee aan de quiz.

Ilse Hoegen

Fotograaf
Maakt prachtige foto's voor o.a. het Magazine van de Andreaskerk Putten, het 40dagentijd project en dus ook voor deze website.

Met dank aan de medewerking van:

Marcel & Lydia Zimmer

Hoi, wij zijn Marcel en Lydia. We zijn getrouwd en hebben drie volwassen kinderen. We schrijven al jaren liedjes voor kinderen en voor volwassenen en geven regelmatig concerten in kerken en op scholen. Het is mooi om de boodschap van Gods liefde en trouw uit te mogen dragen in onze liederen en tijdens onze concerten in het land. 

We vinden het tof om af en toe met één van onze liedjes mee te mogen werken aan de Dagopening.nl Het is goed en belangrijk om zo samen met elkaar de dag met God te beginnen. 

Reni & Elisa Krijgsman

Hoi, wij zijn Reni en Elisa en wij vinden het zo tof om bij te dragen aan dagopening.nl. Wij kennen Erik die dit initiatief heeft opgestart. Wij vinden het zo'n tof idee om elke dag verhalen te horen over God. Over hoe Hij betrokken wil zijn in ons leven. Dat jij en ik daardoor worden aangemoedigd om altijd op God te blijven vertrouwen, om altijd te blijven praten met God. Hij hoort jou, Hij hoort ons allemaal en Hij is altijd om ons heen.
Wij zullen af en toe wat liedjes zingen, om jou moed en kracht toe te zingen. We hopen dat je dit ook zult voelen en beleven.

Dagopening.nl wordt mede mogelijk gemaakt door:

klik op het logo om naar de site te gaan

De Andreaskerk Putten heeft de Kerkelijk werker beschikbaar gemaakt voor de dagopeningen.
Heeft een financiële bijdrage geleverd en ons heel snel geholpen met een bankrekening!
Nam het initiatief Erik te vragen voor de dagopeningen. Ondersteunt ook financieel.
Heeft de website ontwikkeld en draagt zorg voor het onderhoud.