Ga naar content

Wedstrijden & quizjes

Alle informatie over wedstrijden die we in het weekend organiseren.

16/17 mei: Kruiswoordpuzzel

Dit weekend is er weer een leuke wedstrijd: Een kruiswoordpuzzel! Er zijn er twee; één voor de jongere kinderen en één voor de oudere kinderen. Zoek de goede namen op in de Bijbel en los de puzzel op🤔 Bekijk snel het filmpje voor alle informatie.

9/10 mei: Kleurwedstrijd 'Weer naar school'

Wat ontzettend tof dat je dit weekend meedoet met de ðŸŽ¨kleurwedstrijd: 'Weer naar school'! Print de kleurplaat uit en lever hem uiterlijk zondagavond 10 mei om 21.00 uur hier op de website weer in. Je kunt ook alle ingeleverde kleurplaten bekijken.

25 april: (online) Bijbelquiz voor gezinnen

Op zaterdag 25 april deden we een leuke, gezellig en vooral spannende online Bijbelquiz. Voor iedereen die dagopening.nl al langer volgt, maar ook voor iedereen die gewoon een gezellige avond wil. En er waren uiteraard weer mooie prijzen te winnen!

18/19 april: Cijferspel

In het weekend van 18/19 april hielden we het ðŸ¤” cijferspel 1️⃣9️⃣-1️⃣6️⃣-5️⃣-1️⃣2️⃣. Ontcijfer de Bijbelteksten en zoek in de Bijbel op waar ze staan. Je mag hiervoor hulp gebruiken. Heel veel puzzelplezier!

4/5 april: Woordzoeker

In het weekend van 4/5 april doen we samen een Woordzoeker. Vind alle 60 woorden in de woordzoeker. Ze hebben allemaal iets te maken met de dagopening. Maak de zin die je kunt vormen van de overgebleven letters.

28/29 maart: Emoji Bijbelquiz

Op 28/29 maart deden we de Emoji Bijbelquiz. Hieronder staan Bijbelverhalen of -personen uitgebeeld met Emoji’s. Onderaan de pagina staan de antwoorden.

Dagopening.nl wordt mede mogelijk gemaakt door:

klik op het logo om naar de site te gaan

De Andreaskerk Putten heeft de Kerkelijk werker beschikbaar gemaakt voor de dagopeningen.
Heeft een financiële bijdrage geleverd en ons heel snel geholpen met een bankrekening!
Nam het initiatief Erik te vragen voor de dagopeningen. Ondersteunt ook financieel.
Heeft de website ontwikkeld en draagt zorg voor het onderhoud.